om Halvorsbøle

Halvorsbøle har 73 komfortable rom, med sengekapasitet til 110 personer. Med et sammenlagt areal på 5600 kvadratmeter, tilbyr Halvorsbøle også klasserom, forelesningssaler, rekreasjons-områder, en nybygget spisesal, trimrom og andre fasiliteter forbundet med et konferansesenter av profesjonell standard.

Halvorsbøle har blitt brukt til budsjettkonferanser av en rekke norske regjeringer, og var vertskap for de hemmelige forhandlingene som ledet frem til Oslo-avtalen mellom Israel og Palestina.

Bilder fra Halvorsbøle

Bilder fra Halvorsbøle - Acems kurssted ved Ransfjorden.

Rapport fra deltakere

Her finner du uttalelser fra deltakere på Halvorsbøles kurs

Skreddersy et kursopplegg som passer din bedrift

Halvorsbøle på Hadeland ligger vakkert til med utsikt ut over Randsfjorden. Stedet er kjent fra regjeringskonferanser og forhandlingene som ledet frem til Oslo-avtalen.

Halvorsbøle er et kurssted for undervisning, seminarer, rekreasjon og fornyelse. God atmosfære, bra med grupperom, plenumssaler og trivelige peisestuer. Egner seg spesielt for samlinger med 30 – 80 deltakere.

Kursledere på Halvorsbøle

Her finner du en oversikt over kurslederne på Halvorsbøle

Rabattordninger på Halvorsbøle

Dersom en bedrift eller organisasjon informerer sine ansatte/medlemmer om stressmestrings-kursene på Halvorsbøle, oppnår de ansatte/medlemmer en rabatt på 200 pr kurs. Kontakt Acem dersom denne rabattordningen er av interesse.

Heltidsstudenter får rabatt på alle våre kurs, ta kontakt med Acem for nærmere informasjon.

Om kurstypene på Halvorsbøle

Her finner du mer bakgrunnsstoff om noen av de ulike kurstypene på Halvorsbøle.