Internasjonal yoga-retrett 7 til 14 juli 2018

Kurstype: Yoga ukesretrett

En reise i kropp og sinn - 50 år med yoga

Norsk Yogaskole feirer 50 år med yoga ved å arrangere vår første internasjonale retrett, på Halvorsbøle retrettsenter.

Alle kan delta: begynnere er like velkomne som erfarne utøvere. For første gang vil yogainstruksjon bli gitt på mange språk:  Du vil ha mulighet for å velge mellom norsk, engelsk, spansk, tysk og mandarin. 

Denne internasjonale yogaretretten vil bli en reise inn i kropp og sinn - kanskje noe ganske nytt sammenlignet med dine tidligere erfaringer. Og enda bedre: Alle kan være avslappet i forhold til den kroppen de har, og føle seg komfortable - akkurat som du er, uansett hvor god form du er i. Vi vil glede oss over våre kropper uansett hvilke former de har og uansett hva du måtte tenke om kroppen din. Vi kan love deg en uke med glede, latter og hardt arbeid. 

Velkommen til den første internasjonale yogaretretten - som kan gi deg en ny måte å se på deg selv på. 

Internasjonal yoga-retrett 7 til 14 juli 2018

Påmelding

Kurset starter
Lørdag 7. juli 2018, kl 16:00
Kurset slutter
Lørdag 14. juli 2018, kl 14:00
Sted
Kursnummer
V18302
Velg riktig pris for deg

Finished

Å praktisere yoga er å trene ledighet gjennom pust og bevegelse. Pusten er det mest sentrale av kroppens emosjonelle uttrykk. Uanstrengt pust i forhold til bevegelse er som ledig lydgjentagelse i meditasjon. Du øver deg i å ikke bli presset av prestasjonsspøkelser i ditt eget indre, å ikke streve for å nå langt.

Yoga er å praktisere menneskelighet og medmenneskelighet - gjennom direkte møte med hvordan du behandler din egen kropp.

Yoga myker opp, gjør lettere og gladere - og samtidig gir den deg en avspenning og forsenkning som er meditasjons-nær. Yoga harmoniserer kropp, styrker og bringer deg nærmere deg selv. 

Vi anbefaler å kjøpe og ta med Yogaboken; denne kan også kjøpes på kurset.

En to ukers super-retrett: Hvis du praktiserer Acem-meditasjon og har deltatt på ukesretrett i meditasjon tidligere, vær klar over at du har anledning til å bli en uke til på Halvorsbøle ved å melde deg på Internasjonal Fordypelsesretrett fra 14. til 21. juli. Retretten er ledet av Are Holen, grunnleggeren av Acem og Norsk Yogaskole. Etter å ha praktisert yoga i en uke, vil du ha det best mulige utgangspunktet for å gå inn i en periode med lange meditasjoner. Dette er en kombinasjon med et potensiale for vidtrekkende effekter på ditt dagligliv og din utøvelse av meditasjon og yoga. 

 

Kurset arrangeres av Acem International School of Meditation

Informasjon

Programmet begynner kl 18.00

VIKTIG PRAKTISK INFORMASJON
(åpner i nytt vindu)

Retretten arrangeres i samarbeid med Norsk Yogaskole

Tilgjengelige språk: Instruksjon på norsk, engelsk, tysk, spansk og mandarin (avhengig av nok påmeldte) vil være tilgjengelig.

Betaling og registrering: Hvis du ikke vil bruke registrering og betaling via knappen øverst på siden, så kan du klikke deg videre til "viktig praktisk informasjon" ovenfor for å finne et alternativ.

Kursledere

Anne Thomte

Underviser i teater og dans på videregående skole. Leder for Norsk Yoga-skole og kurslærer i Acem.


Torbjørn Hobbel

Cand. philol. med fagene norsk, historie og religionshistorie. Leder for Acem India. Meditasjonslærer i Acem.