Acem Forum: Forsoningens dans

Acem Forum: Forsoningens dans

Dato
Onsdag 1. desember 2021
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 20:00

Aldring som eksistensiell prosess

Å bli eldre forbindes lett med forfall: Tap av posisjon, svekkelse av driftene og av kroppslig og mental vitalitet.  Alt dette kan utfordre selvfølelsen. Samtidig representerer aldring mulighet til refleksjon, til å finne ny mening, til å oppdage nye ståsteder i forhold til egen verdi, om vi greier omstillingen.

Professor emeritus i psykolog v NTNU og meditasjonslærer Turid Berg Nielsen, og pensjonert advokat og filosof Eirik Jensen deler tanker om hvilke utfordringer og muligheter aldringsprosessen byr på, og hvordan en meditativ livspraksis kan bidra til å gjøre den mer meningsfull.

Dato
Onsdag 1. desember 2021
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 20:00

Ferdig

For dem som har lært Acem-meditasjon, holder vi en halvtimes fellesmeditasjon fra kl. 17.00. Vi byr på te og frukt. Du kan betale med Vipps.

Smittevern

Vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Har du symptomer assosiert med covid-19 eller er i karantene, må vi be deg om ikke å møte opp.
 

Kurstype: Acem Forum

Kurset arrangeres av Acem Norge

Kursledere

Turid Berg-Nielsen

Meditasjonslærer i Acem. Professor i klinisk psykologi ved NTNU. Leder av Acem Tyskland.


Eirik Jensen

Eirik Jensen er kurslærer i Acem, magister i filosofi og arbeidet som advokat i et større forretningsadvokatfirma til han pensjonerte seg i 2018.
Han er medredaktør i Acems kulturtidsskrift Dyade